AI en andere technologieën in de praktijk binnen Gezondheid & Zorg

Op maandag 6 juli 2020 vindt de online bijeenkomst AI/Tech in a Day plaats, die wordt georganiseerd door de werkgroep Human Capital van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC). Dit event is bedoeld voor zorgprofessionals en managers/directeuren in de zorg, die willen weten wat AI kan betekenen voor de gezondheidssector en voor hun eigen organisatie.

De stand van zaken van AI en andere technologieën binnen de gezondheidszorg komt aan bod en aan de hand van drie usecases wordt besproken wat de uitdagingen en kansen zijn van AI. Verder zijn er verschillende workshops, rondom onderwerpen als de implementatie van AI in de praktijk, ethiek in de zorg, data delen en infrastructuur voor AI, en personeel digivaardig te volgen.

Deelname is exclusief voor de deelnemers aan de NL AIC. In de toekomst worden vanuit de werkgroep Human Capital meer Tech in a Day (online) events georganiseerd rondom andere onderwerpen.

Bent u geïnteresseerd in dit thema? Word deelnemer van de NL AIC en profiteer van de kennis en het actieve netwerk rondom Human Capital en andere relevante AI-thema’s.

Delen via: