Deelnemers

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is.

Blijf up-to-date van het laatste nieuws omtrent de NL AIC

Algemeen contact

Heeft u vragen? Mail naar info@nlaic.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste berichten

Deelname informatie

Om initiatieven in Artificial Intelligence (AI) te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is, in het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem. 

Om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland worden twee deelnamevarianten aangeboden: Een participatie- of een introductielidmaatschap.

Participatielidmaatschap

In deze variant bent u als organisatie actief betrokken bij de activiteiten van de NL AIC. Dit houdt in dat u informatie ontvangt over de activiteiten, uitnodigingen voor bijeenkomsten en evenementen ontvangt en dat u daarnaast toegang heeft tot gedetailleerde informatie over de activiteiten en projecten van de diverse werkgroepen. U heeft de mogelijkheid deel te nemen aan projecten, kunt ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en u heeft toegang tot partners bij de overige deelnemers. U heeft via deze werkwijze rechtstreeks invloed op de inhoud en uitvoering van projecten van de coalitie en de gelieerde publiek/private samenwerkingsprojecten.

Kosten

De bijdrage voor deze deelname is 15.000 euro per jaar voor bedrijven met een omzet groter dan 25 miljoen en 1.000 euro voor andere organisaties. Er bestaan aantrekkelijke voorwaarden voor collectieve deelname en startups. Naast de deelnamekosten wordt een actieve participatie in een NL AIC activiteit gevraagd.

Introductielidmaatschap

Deze variant is met name interessant voor kleine organisaties die meer willen weten van AI in het algemeen en wat AI voor hen kan betekenen. Als deelnemer heeft u voor de duur van maximaal een half jaar toegang tot algemene informatie en kunt u deelnemen aan een werkgroep en bent u welkom bij bepaalde evenementen.

Kosten

De bijdrage voor deze deelname bedraagt 500 euro. Mocht u na een half jaar over willen stappen op het participatielidmaatschap, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de deelnamekosten.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.