Contact

Bijdragen aan de ontwikkeling van AI in Nederland?
Sluit je dan aan bij de NL AIC.

Contact
Heeft u een vraag over de Nederlandse AI Coalitie? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen of deze vraag al is opgenomen.

Staat uw vraag er niet bij, stuur dan een e-mail naar info@nlaic.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag vanuit de pers of media?
Indien u onze medewerking vraagt aan een artikel of uiting in de pers, neem dan contact op met onze communicatieafdeling:

E-mail: communicatie@nlaic.com
Telefoon: 070-302 4848.

Bezoekadres

De Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12
Den Haag

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.