Samenwerking met technologische ontwerpers van de toekomst gezocht

Ontwerp- en ontwikkelprojecten

In het kader van deze PDEng Software Technology opleiding tot technologisch ontwerper op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van software (resource-constrained, interconnected, intelligent, software-intensive systems) zoals die wordt verzorgd door de Faculteit Wiskunde en Informatica van Technische Universiteit Eindhoven zullen op 3 januari 2022 weer verschillende PDEng-kandidaten beginnen aan een ontwerp- en ontwikkelproject van 10 maanden dat voor hen de afsluiting is van een intensieve tweejarige industriegerichte opleiding op het allerhoogste niveau.

Indienen Projectvoorstellen

De recente projectbrochures (2020, 2019, 2018, 2017, or 2016, (PDF) bieden een uitstekende mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van welke (soort) projecten de laatste jaren in het kader van deze opleiding tot technologisch ontwerper zijn uitgevoerd. Op dit moment is het mogelijk projectvoorstellen in te dienen. De sluitingstermijn is 1 oktober 2021.

Meer informatie

Actuele informatie over de relevante randvoorwaarden voor deze projecten en projectvoorstellen vindt u hier (PDF ). Het formulier dat gebruikt kan worden voor het indienen van deze soort projectvoorstellen vindt u hier (Word).

Delen via: