Home > Nieuws > Samenwerking met technologische ontwerpers van de toekomst gezocht
Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Samenwerking met technologische ontwerpers van de toekomst gezocht

studentes
Een van de meest effectieve manieren van samenwerking met Technische Universiteit Eindhoven is door middel van het werken met trainees van de na-doctorale (NLQF Niveau 8), CCTO geaccrediteerde, opleidingen tot technologisch ontwerper die de universiteit verzorgt in het kader van de 4TU School for Technological Design, Stan Ackermans Institute en die uiteindelijk leiden tot een Professional Doctorate in Engineering (PDEng) graad.

Ontwerp- en ontwikkelprojecten

In het kader van deze PDEng Software Technology opleiding tot technologisch ontwerper op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van software (resource-constrained, interconnected, intelligent, software-intensive systems) zoals die wordt verzorgd door de Faculteit Wiskunde en Informatica van Technische Universiteit Eindhoven zullen op 3 januari 2022 weer verschillende PDEng-kandidaten beginnen aan een ontwerp- en ontwikkelproject van 10 maanden dat voor hen de afsluiting is van een intensieve tweejarige industriegerichte opleiding op het allerhoogste niveau.

Indienen Projectvoorstellen

De recente projectbrochures (2020, 2019, 2018, 2017, or 2016, (PDF) bieden een uitstekende mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van welke (soort) projecten de laatste jaren in het kader van deze opleiding tot technologisch ontwerper zijn uitgevoerd. Op dit moment is het mogelijk projectvoorstellen in te dienen. De sluitingstermijn is 1 oktober 2021.

Meer informatie

Actuele informatie over de relevante randvoorwaarden voor deze projecten en projectvoorstellen vindt u hier (PDF ). Het formulier dat gebruikt kan worden voor het indienen van deze soort projectvoorstellen vindt u hier (Word).

Tags:

Meest recente berichten

Gratis AI-cursus voor heel Nederland

Staatssecretaris Van Huffelen bezoekt de AI-Parade in Bibliotheek Den Haag

Terugblik NL AI Congres 2023

Samen bouwen aan de digitale toekomst