Communicatietoolkit beschikbaar voor promotie AI-cursus binnen organisaties

Gepubliceerd op: 22 april 2021

Deze toolkit bevat communicatiemiddelen die bedrijven kunnen inzetten om de cursus te promoten binnen hun organisatie om zo medewerkers enthousiast te maken de cursus te gaan volgen.

Inhoud toolkit

Download toolkit

Wat houdt de cursus in?

AI speelt een steeds grotere rol in ons werk en in onze samenleving. Deze technologie ontwikkelt zich snel in alle sectoren. Hierdoor stijgt de behoefte aan kennis over AI. Kennis over AI is namelijk nog best beperkt bij een groot deel van de bevolking, en er bestaan veel misverstanden over. Elements of AI wil hier verandering in brengen door kennis over AI voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Elements of AI is kosteloos beschikbaar. De cursus bestaat uit zes hoofdstukken en behandelt verschillende aspecten van AI. Het kost ongeveer 30 uur om de cursus te volgen. Er komt geen complexe wiskunde of kennis van programmeren aan te pas, waardoor de cursus toegankelijk blijft.

Meer informatie

Gaan u en uw collega’s ook de uitdaging aan? Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de cursus op www.elementsofai.nl. Bekijk ook het filmpje waarin drie cursisten hun ervaring delen over de cursus.

De Nederlandse AI Coalitie en de TU Delft stellen Elements of AI beschikbaar in Nederland. De cursus is ontworpen door de Universiteit van Helsinki in samenwerking met het technologiebedrijf Reaktor en werd gefinancierd door de Finse regering. Met steun van de Europese Commissie.

Delen via: