Deelname NL AIC aan webinar Digitalisering in de energiesector

Gepubliceerd op: 30 juni 2020

Op 9 juli 2020 vindt het webinar ‘Digitalisering in de energiesector’ plaats vanuit de Topsector Energie. Dit onderwerp kent diverse uitdagingen. Aan de orde komen onder meer: Wanneer plukt de energiesector de vruchten van digitalisering? Zijn onze ambities voldoende? Wat kunnen we beter organiseren? Wat zit er achter termen als artificiële intelligentie, cybersecurity en digitale tweelingen?

Het belooft een interessant programma te worden met bijdragen van experts als Kees van der Klauw, coalitiemanager van de Nederlandse AI Coalitie en Pallas Agterberg, directeur Strategie Alliander. Daarnaast zijn er gastbijdragen van André Stoorvogel (Semiotic Labs) en Paul Mignot (WithTheGrid), Luisella ten Pierik (Stedin) en Jan-Martijn Teeuw (Soltegro).

Neem op donderdag 9 juli van 11.00 tot 12.00 uur deel aan het webinar ‘Digitalisering in de energiesector’ en praat mee over de genoemde onderwerpen. U bent van harte welkom, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u hier aan voor het webinar.

Delen via: