Filter op:

Bouwstenen

Toepassingsgebieden

Downloads

student

Syllabus AI for Business & Government (NL)

Deze syllabus schetst de kennis waarop kandidaten worden getest tijdens het examen van het Professional Certification Programme. Het biedt ook leessuggesties en het benadrukt de voordelen van dit examen.

NLAIC_Cursus_MaritiemLogistiek_Daan_1920x1005.jpg

Communicatiekit AI voor Logistiek en Maritiem

De bewustwordingscursus artificiële intelligentie (AI) voor Logistiek en Maritiem bespreekt in slechts 4 uur tijd de AI-toepassingen in de maritieme en logistieke wereld. Cursisten leren -in hun eigen tempo- wat de kansen en uitdagingen zijn van (artificiële) kunstmatige intelligentie en hoe hiermee aan de slag te gaan in de een organisatie.

NLAIC_Cursus_VoorCreatieveIndustrie

Communicatiekit AI voor Culturele en Creatieve professionals

De online cursus ‘AI voor culturele en creatieve professionals’ heeft als doel het creëren van bewustwording bij professionals die werkzaam zijn binnen de culturele en creatieve sector. Download hier de toolkit met communicatiemiddelen om uw medewerkers en organisatie enthousiast te maken deze cursus te volgen.

AI voor onderwijs

Communicatiekit AI voor Onderwijs

De online cursus ‘AI voor onderwijs’ heeft als doel het creëren van bewustwording bij professionals die werkzaam zijn binnen het onderwijs. Download hier de toolkit met communicatiemiddelen om uw medewerkers en organisatie enthousiast te maken deze cursus te volgen.

Learning communities voor AI

De nieuwste inzichten laten zien dat ‘innoveren, werken en leren’ compact tegen elkaar aan georganiseerd moeten worden om maximaal effect te bereiken. Binnen learning communities werken bedrijven, onderwijs en innovatielabs nauw met elkaar samen om nieuwe AI-toepassingen bruikbaar te maken in de praktijk en mensen op een pragmatische manier op te leiden.

student

Syllabus AI for Business & Government Certification (English)

This syllabus outlines the knowledge on which candidates are tested during the Professional Certification Program exam. It also provides reading suggestions and it highlights the benefits of this exam.

White paper HR & Technologie

Elke organisatie krijgt steeds meer te maken met nieuwe digitale technologieën. Met dit white paper hopen we werkgevers of HR-professionals te helpen hun medewerkers en organisaties voor te bereiden op een toekomst met steeds meer technologie.

AI cursus Elements of AI

Communicatie toolkit Elements of AI

De online cursus ‘Elements of AI’ geeft deelnemers inzicht in hun kennis van de basis van AI. Download hier de toolkit met communicatiemiddelen om uw medewerkers en organisatie enthousiast te maken deze cursus te volgen.