ZiuZ Visual Intelligence

ZiuZ Visual Intelligence

Gepubliceerd op: 30 april 2020

Bij ZiuZ maken wij gebruik van Visual Intelligence technologieën om maatschappelijk relevante vraagstukken op te lossen in verschillende industrieën. Dit is de reden waarom ZiuZ in 2002 werd opgericht en waarom vandaag meer dan 60 gepassioneerde werknemers dag en nacht werken aan nieuwe innovatieve projecten die bijdragen aan een veiligere wereld.

Activiteiten op AI gebied

Bij ZiuZ ontwikkelen we vision systemen die gebruik maken van zowel AI als traditionele beeldherkenningstechnologieën. Een voorbeeld daarvan is Project POLAR waar ML wordt toegepast voor computer aided diagnosis. We werken samen met verschillende instellingen waarbij ook stagiaires de kans krijgen om technische vaardigheden te ontwikkelen.

Bijdrage aan NL AIC

ZiuZ is betrokken bij twee werkgroepen van de NL AIC: Gezondheid & Zorg en Veiligheid, Vrede & Recht. Door onze samenwerkingen met apothekers, politiediensten en medische specialisten wereldwijd kunnen wij concrete vraagstukken en use cases uit de praktijk inbrengen, met als doel onze krachten te bundelen en kennisoverdracht te stimuleren.

Waarom NL AIC?

Kennisuitwisseling vormt de basis van nieuwe ideeën en initiatieven, ook bij ZiuZ. Daarom komen wij graag in contact met bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennis- en overheidsinstellingen om sociaal relevante vraagstukken op te pakken en samen tot innovatieve oplossingen te komen.

Bekijk de website van de deelnemer