Watermelon

Watermelon

Gepubliceerd op: 1 februari 2023

Watermelon is de software oplossing om je repetitieve taken te automatiseren zodat jij je kunt richten op andere belangrijkere zaken. Van Fortune 500 bedrijven tot aan het MKB; iedereen kan gebruikmaken van ons no-code platform. Implementeer chatbots op de favoriete kanalen van je klant en start vandaag nog met efficiënter werken.

Activiteiten op AI gebied

Watermelon heeft diverse activiteiten op het gebied van AI, waaronder het ontwikkelen en inzetten van Natural Language Processing (NLP) en Machine Learning (ML) technologieën voor het optimaliseren van klantcommunicatie. Daarnaast doen we onderzoek en experimenteren we met nieuwe AI-toepassingen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bijdrage aan NL AIC

Watermelon draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie door het delen van kennis en expertise, en door het ontwikkelen van AI-oplossingen voor klanten. Zo willen we Nederland als voorhoedepositie op het gebied van AI versterken.

Waarom NL AIC?

Als leverancier van een AI-gedreven communicatieplatform is Watermelon een belangrijke speler op het gebied van AI in Nederland. Door deel te nemen aan de Nederlandse AI Coalitie wil Watermelon bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland en samenwerken met andere stakeholders om Nederland als AI-voorhoede te positioneren.

Bekijk de website van de deelnemer