ToPerform Smart Solutions B.V.

ToPerform Smart Solutions B.V.

Gepubliceerd op: 28 februari 2021

Wij ontwikkelen een model dat de groei voor vervuiling in een warmtewisselaar voorspelt. Hiermee realiseren wij een forse kostenbesparing voor de chemie en voedingsmiddelenindustrie. Gelijktijdig kunnen wij de warmtewisselaars optimaliseren, extra veiligheid realiseren en het onmeetbare zichtbaar maken door middel van big data en AI.

Activiteiten op AI gebied

ToPerform Smart Solutions combineert AI met mechanische modellen om processen binnen de chemische industrie en voedselindustrie te modelleren. Toegevoegde waarde zit in de verbinding op het gebied van procestechnologie, procesautomatisering en het ontwikkelen van nieuwe sensoren. Wij onzichtbare procesparameters meetbaar en voorspelbaar.

Bijdrage aan NL AIC

Wij dragen bij door onze ervaringen binnen de (technische) industrie te delen met mede gebruikers, het inzetten van kennispartners in projecten vanuit de Nederlandse AI Coalitie, als ook te bekijken hoe startups/scale-ups zich snel kunnen ontwikkelen binnen Nederland.

Waarom NL AIC?

ToPerform Smart Solutions geloofd in samenwerking en kennisdeling. Met onze intensieve kennis op het gebied van procesautomatisering, datafusion en AI, maken wij de verbinding met de procesindustrie. Wij willen met onze inzichten in AI een doorbraak realiseren in het optimaliseren van processen in de voedings- en (petro-)chemische industrie.

Bekijk de website van de deelnemer