Tilburg University

Tilburg University

Gepubliceerd op: 16 december 2019

Tilburg University combineert kennis van de digitale wetenschappen, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen om de samenleving vooruit te helpen. Op het gebied van Artificial Intelligence onderscheidt Tilburg University zich door haar aandacht voor zowel de technische kant als de sociale, juridische, ethische en economische aspecten en impact.

Activiteiten op AI gebied

Onze activiteiten staan beschreven op de website van de Tilburg University AI Special Interest Group (TAISIG). Hier is ook ons position paper te vinden met daarin onze visie op de ontwikkeling en de toepassing van AI technieken. Zie: https://www.tilburguniversity.edu/research/institutes-and-research-groups/taisig

Bijdrage aan NL AIC

Medewerkers van Tilburg University zijn lid van werkgroepen van de NLAIC. Wij nemen deel aan de AI Hub Brainport en zijn daar coördinator van het werkpakket mensgericht AI.

Waarom NL AIC?

Om kennis te nemen van relevante ontwikkelingen in beleid en activiteiten op nationaal niveau en in andere regio’s. Een netwerk om partners te vinden voor AI gerelateerde onderzoeksprojecten.

Bekijk de website van de deelnemer