supplai BV

supplai BV

Gepubliceerd op: 4 april 2020

Ons bedrijf biedt AI real-time foto en video analytics, document automatisering en datavoorspelling oplossingen aan voor bedrijven in de logistiek, infrastructuur- en maakindustrie.
Met de toenemende automatisering en een tekort aan mensen om repeterende taken uit te voeren, is er een groeiende behoefte aan slimme technologieën zoals AI-gebaseerde oplossingen voor visuele analyses. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dergelijke oplossingen op basis van deep learning en Edge computing, waarmee klanten in verschillende sectoren hun efficiëntie en bedrijfsresultaten kunnen optimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd een hoger niveau van kwaliteit en/of veiligheid bereiken.

Activiteiten op AI gebied

Ons innovatieve event-gebaseerde platform maakt het gemakkelijk voor gebruikers om output van documenten, foto’s en video’s te corrigeren, het algoritme opnieuw te trainen en vervolgens uit te rollen in de cloud omgeving of Edge computing-apparaten. Hierdoor wordt het gebruik van AI laagdrempelig en kan het de werklast voor medewerkers verlichten, doordat repeterende taken kunnen worden geautomatiseerd. Ons team bestaat voornamelijk uit Machine Learning Engineers die zorgen voor de beste performance van de algoritmes, de deployment en eventuele maatwerk logica die nodig is voor de succesvolle werking van de oplossing. Een schaalbaar platform met een maatwerk service!
Onze computer vision producten voor container terminals zoals Gate, Rail, Kraan en Reach-Stacker OCR alsmede document automatisering zijn makkelijk te implementeren of zijn door ons platform makkelijk op maat te maken.

Bijdrage aan NL AIC

Het delen van kennis en ervaringen en eventueel ontwikkelen van partnerships.

Waarom NL AIC?

Het delen van kennis, leren kennen van het NL ecosysteem en het vinden van innovatieve bedrijven die door middel van AI zich willen doorontwikkelen.

Bekijk de website van de deelnemer