Squerist

Squerist

Gepubliceerd op: 4 februari 2021

Squerist faciliteert, initieert en begeleidt organisaties bij voldoende wendbaar worden om competitief te blijven in een wereld waar technologie, arbeid en productbeleving steeds sneller veranderen. Binnen de vakgebieden Software Testen en Business Transformation is het hun missie om Squeristers, opdrachtgevers én hun specialisme verder te brengen.

Activiteiten op AI gebied

Squerist begeleid organisaties bij (data) kwaliteitsmanagement, het testen van AI-applicaties en integratie, bias assessments. Daarnaast begeleiden we organisaties bij de transformatie naar MLOps en andere Agile werkwijze. Bij onze gecertificeerde AI-trainers kunnen organisaties in de leer over processen, risico’s en kwaliteit voor AI-applicaties.

Bijdrage aan NL AIC

Squerist is actief lid in verschillende werkgroepen, we denken mee over kwaliteitsborging van AI. Waaronder ethisch verantwoorde, privacy vriendelijke en veilige AI oplossingen.

Waarom NL AIC?

Om de bewustwording van de noodzaak van kwaliteitsmanagement binnen AI in een vroeg stadium te kunnen vergroten. Waardoor we bijdragen aan de volwassenheid van AI processen. Maar ook aan eerlijke, transparante en verantwoordelijke AI.

Bekijk de website van de deelnemer