Snel.com

Snel.com

Gepubliceerd op: 30 januari 2024

Met ruim 24 jaar (managed) hosting ervaring in onze rugzak, verweven we bij Snel.com hosting nu met de oneindige mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Daarom zetten we vol in op AI-hosting, een dienst die meer is dan alleen opslag op het web; we creëren “het optimale online huis” afgestemd op de woonwensen van jouw AI.

Activiteiten op AI gebied

Als jij op zoek bent naar geschikte woonruimte voor jouw AI, zijn wij jouw hosting architect. Met jarenlange expertise in Managed hosting, bieden we nu hetzelfde gemak voor AI. Onze diensten zijn ontworpen om jou te helpen de potentie van AI volledig te benutten, zonder dat jij je hoeft te verdiepen in de complexiteit die hierbij komt kijken.

Bijdrage aan NL AIC

Wij dragen bij aan de Nederlandse AI coalitie door het bieden van vrijblijvend advies afgestemd op jouw specifieke hosting behoeften. Zo maak je een weloverwogen beslissing, wanneer jij een online thuis zoekt voor jouw AI.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan de Nederlandse AI coalitie om voorlopers zoals jij, een unieke oplossing te bieden die in standaard hosting pakketten nog niet bestaat. We werken nauw met je samen om een hosting omgeving te creëren die precies past bij jouw AI-toepassingen.

Bekijk de website van de deelnemer