Doe mee met de Maand van AI in het Onderwijs

Gepubliceerd op: 3 april 2024

In juni 2024 staat Nederland in het teken van de Maand van AI in het Onderwijs (MVAI), een initiatief om de krachten te bundelen rondom het thema artificiële intelligentie in het onderwijsveld. Deze landelijke campagne, georganiseerd door de Nederlandse AI Coalitie in samenwerking met SURF, Kennisnet en NOLAI, nodigt een breed scala aan onderwijsprofessionals uit om kennis en expertise te delen en samen de toepassingen en mogelijkheden van AI in het onderwijs te verkennen.

Een uitnodiging aan onderwijsprofessionals

Leraren, schoolleiders, stichtingdirecteuren, beleidsadviseurs, ondernemers, wetenschappers en alle andere professionals die zich bezighouden met onderwijs worden uitgenodigd om bij te dragen aan deze maand vol inspiratie en innovatie. Of het nu gaat om een workshop, lezing, discussiepanel of een ander type (online) evenement, elk initiatief is welkom.

Hoe kunt u bijdragen?

Deelname staat open voor iedereen die een bijeenkomst organiseert die zich richt op AI en onderwijs. Het evenement moet plaatsvinden in juni 2024 en bedoeld zijn voor professionals in het onderwijsveld. Wij vragen organisatoren hun evenement te beschrijven op een online platform, toegankelijk voor iedereen, en de link te delen voor opname in het landelijke programma-overzicht. Vind het actuele programma hier.

Voordelen van deelname

Deelnemers aan de MVAI profiteren van:

  • Een actieve bijdrage aan de discussie over AI in het onderwijs.
  • Verhoogde zichtbaarheid als vooraanstaande speler op het gebied van AI in het onderwijs.
  • Een regio- en sectoroverstijgend bereik voor hun evenement.

Wat vragen we?

Deelname aan het programma is kosteloos. We vragen deelnemers om hun ervaringen en resultaten te delen via social media met de hashtag #mvai24, om zo een breed publiek te bereiken en impact te genereren.

Aanmelden en meer Informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw evenement aanmelden? Gebruik dan het online aanmeldformulier en meld uw event aan vóór 30 april 2024. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via dit e-mailadres.

Delen via: