Slimmer AI

Slimmer AI

Gepubliceerd op: 1 juni 2020

Slimmer AI is een leider in toegepaste AI-softwareproducten. Het bestaat uit Sentinels – gewijd aan de bestrijding van financiële criminaliteit, Science – gewijd aan het bevorderen van de verspreiding en het begrip van wetenschappelijke onderzoeksinformatie en Labs – de AI B2B product venture studio.

Activiteiten op AI gebied

Slimmer AI bedient verschillende sectoren, waaronder de financiële compliance-sector en de wetenschappelijke informatie-sector. Onze softwareproducten op basis van toegepaste AI zijn bedoeld om monotone, repetitieve activiteiten in een breed scala van processen te automatiseren.

Bijdrage aan NL AIC

We zijn er trots op dat we onze oplossingen leveren aan enkele van de meest innovatieve Nederlandse fintechs zoals Mollie of OPP, maar ook internationaal actief zijn. Dit stelt ons in staat om de Nederlandse markt te positioneren als een van de meest innovatieve hubs in Europa en samen de visie van de Dutch AI Coalition te verwezenlijken.

Waarom NL AIC?

Door deel uit te maken van de NL AI-gemeenschap kunnen we onze gemeenschappelijke nationale expertise en unieke capaciteiten optimaal benutten. Wij geloven in de kracht van de juiste samenwerkingen en denken dat lidmaatschap een geweldige kans voor wederzijds voordeel biedt.

Bekijk de website van de deelnemer