Gepubliceerd op: 3 februari 2021

ML6 is een team van AI experts en tevens een van de snelstgroeiende AI bedrijven in Europa. Gevestigd in Gent, Amsterdam, Berlijn en Londen ontwikkelen en implementeren we zelflerende systemen in verschillende sectoren om klanten efficiënter te laten werken. Dit doen wij d.m.v. onderzoek, innovatie en het praktisch toepassen van onze expertise.

Activiteiten op AI gebied

Wij passen AI toe in verschillende sectoren, waaronder media, gezondheidszorg, de maakindustrie en de financiële sector. Voorbeelden hierbij zijn het toepassen van zelflerende technologie toe om kanker te detecteren, het helpen bij het organiseren en interpreteren van contracten, en het tegengaan van verspilling bij het produceren van wijn.

Bijdrage aan NL AIC

Wij dragen bij door het delen van onderzoek en kennis in verschillende domeinen. Ook zijn wij beschikbaar voor advies op het gebied van alle aspecten van AI. Tevens hebben wij veel ervaring met het organiseren van workshops, evenementen en online webinars. Als internationale scale up hebben wij eveneens een uitgebreid Europees netwerk opgebouwd.

Waarom NL AIC?

Wij willen Nederland helpen om een voorhoede positie te krijgen op het gebied van kennis en toepassing van AI, door toonaangevende Nederlandse bedrijven te versterken om leiders te worden op dit gebied. Wij zien de NL AIC als dé verbinder om dit te bewerkstelligen.

Bekijk de website van de deelnemer