Rhite

Rhite

Gepubliceerd op: 10 oktober 2022

Rhite is een advies- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in Responsible AI. Rhite kan helpen om door de juridische en technische details van AI en andere digitale oplossingen te navigeren, terwijl de privacy- en beveiligingsrisico’s beheerd worden, nadelige impact geminimaliseerd en compliance bereikt wordt. Onze technische en juridische consultancy beslaat de hele reis: of het nu gaat om het ontwikkelen van geavanceerde tools, het nemen van geïnformeerde inkoopbeslissingen, of beslissingen over gebruikskeuzes.

Activiteiten op AI gebied

We helpen organisaties met de implementatie van Responsible AI, om op een verantwoorde manier producten te ontwikkelen en mogelijke risico’s te voorkomen. We voeren impact assessments en audits uit, geven trainingen en doen onderzoek in samenwerking met academici om een brug te slaan tussen de wetenschap en het bedrijfsleven.

Bijdrage aan NL AIC

Wij brengen expertise in op het gebied van Privacy Engineering, Security, Wetgeving en Responsible AI.

Waarom NL AIC?

Het platform en de community die het NLAIC biedt sluit goed aan bij de werkwijze die wij als bedrijf hebben: we delen graag kennis en zoeken actief de samenwerking met partners op.

Bekijk de website van de deelnemer