Researchable

Researchable

Gepubliceerd op: 2 juni 2020

Researchable is een software ontwikkel en data bedrijf toegewijd aan het helpen van organisaties in het ontwikkelen van software applicaties met analytische componenten zoals voorspellingen, machine learning, real-time intelligence en statistische analyses.

Activiteiten op AI gebied

We ontwikkelen mensgerichte data science oplossingen die mensen en technologie verbinden. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van software applicaties met analytische componenten zoals forecasting, machine learning, real-time intelligence en statistische modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Om waarde uit data te halen is een goede data-infrastructuur vereist. Binnen de NL AIC delen we actief onze kennis over onderwerpen zoals de ontwikkeling van data platformen, het verzamelen van data, het veilig opslaan en verwerken van data, data integraties en de ontwikkeling van mensgerichte data science oplossingen.

Waarom NL AIC?

De NL AIC zorgt voor verbinding in het Nederlandse AI landschap. Kunstmatige intelligentie en data-gedreven innovaties zijn grens én sector overschrijdend en daarom is het belangrijk om een verbindende organisatie te hebben. Door de NL AIC blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden nieuwe samenwerkingen gefaciliteerd.

Bekijk de website van de deelnemer