Reef Support

Reef Support

Gepubliceerd op: 26 mei 2021

Reef Support ontwikkelt software om de overgang van gegevens naar beslissingen te versnellen om onze oceanen en koraalriffen te beschermen. Wij zijn een leverancier van mariene oplossingen die een reeks GIS- en AI-tools ontwikkelt om tijd en kosten te besparen bij het monitoren en verwerken van gegevens van kustactiviteiten, zoals marien onderzoek.

Activiteiten op AI gebied

Wij ontwikkelen AI-modellen met behulp van computervisie en deep learning-technieken om robuuste mariene oplossingen en onderzoeksinstrumenten te bouwen.

Bijdrage aan NL AIC

De producten van Reef Support zijn AI-gestuurd. Wij dragen bij door onze kennis te delen en anderen binnen het NLAIC te inspireren om zich te richten op de ontwikkeling van AI-producten voor het welzijn van onze planeet.

Waarom NL AIC?

Wij geloven en pleiten voor het belang dat AI kan hebben voor het welzijn van onze planeet. Door samen te werken met het NLAIC hopen we onze kennis te delen en het Nederlandse AI ecosysteem te versterken om zo de ontwikkeling en het gebruik van deze technologie op een duurzame manier te versnellen.

Bekijk de website van de deelnemer