ORTEC

ORTEC

Gepubliceerd op: 22 mei 2020

ORTEC combineert Wiskunde en Data om waarde te creëren voor organisaties en de samenleving. ORTEC is uitgegroeid tot een wereldspeler met meer dan 1000 medewerkers die vanuit 13 landen meer dan 1200 organisaties in sectoren als Retail, Transport, Health, Energy, Manufacturing en Professional Services ondersteunt met Data Driven Decision Support.

Activiteiten op AI gebied

Alle producten en diensten van ORTEC bevatten componenten die zijn gebaseerd op AI, optimalisatie en/of Data Science.

Bijdrage aan NL AIC

ORTEC werkt graag samen met de AI Coalitie en haar deelnemers om te komen tot succesvolle AI toepassingen. ORTEC participeert in diverse werkgroepen, zoals ‘Gezondheid en Zorg’, ‘Mobiliteit, Transport en Logistiek’, ‘Energie en Duurzaamheid’ en ‘Haven en Maritiem’, om daarin bij te dragen aan de missie van de AI Coalitie.

Waarom NL AIC?

De kansen en uitdagingen om met AI onze wereld duurzaam vooruit te helpen zijn enorm. Binnen Nederland is veel relevante kennis aanwezig en dat op een hoog internationaal niveau. De AI coalitie kan een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling van deze kennis en bij het stimuleren van initiatieven die tot succesvolle toepassingen leiden.

Bekijk de website van de deelnemer