Notilyze

Notilyze

Gepubliceerd op: 18 januari 2021

Wij zijn een snelgroeiende startup met slechts één doel: organisaties verder helpen met data analytics, op zo’n manier dat u de oplossing krijgt die u helpt een meer datagedreven en succesvolle organisatie te worden. Wij brengen data analytics binnen handbereik van iedere afdeling en elk bedrijf door data analytics as a service te bieden.

Activiteiten op AI gebied

Notilyze heeft brede activiteiten op het gebied van AI. Aan de ene kant analyseren wij satellietbeelden voor een goed doel, daarnaast ondersteunen we verschillende start-ups bij de toepassing van AI en aan de andere kant zijn we betrokken bij de ontwikkeling van IoT analytics binnen een Nederlandse samenwerking van gemeenten.

Bijdrage aan NL AIC

Notilyze brengt ervaring met het bouwen en implementeren van AI projecten in verschillende branches en situaties. Wij willen graag andere bedrijven hierin ondersteunen en mee denken over de richting waar de waarde voor Nederland kan liggen.

Waarom NL AIC?

Artificial Intelligence is een van de grootste ontwikkelingen voor de komende jaren. De AI Coalitie helpt om deze ontwikkeling te versnellen en in goede banen te leiden. Notilyze wil hier graag aan bijdragen met haar kennis en ervaring.

Bekijk de website van de deelnemer