MWLC (More Work Less Carbon) BV

MWLC (More Work Less Carbon) BV

Gepubliceerd op: 24 december 2019

MWLC (Utrecht) levert software voor tele-operatie en autonome operatie van onbemande voertuigen. MWLC levert kleine robot voertuigen. Toepassingsgebieden zijn logistiek, monitoring & surveillance, en onderwijs en onderzoek. Onbemand autonoom vervoer biedt de mogelijkheid om transport anders in te richten en 40% goedkoper en duurzaam te opereren.

Activiteiten op AI gebied

Wij zijn actief op het gebied van software ontwikkeling op basis van end-to-end deep learning voor autonoom rijden en toepassing hiervan.

Bijdrage aan NL AIC

MWLC is sinds einde 2016 bezig met de ontwikkeling en toepassing van end-to-end deep learning voor autonoom rijden. We delen graag kennis over technologie en mogelijke toepassingen die liggen binnen de werkgebieden van de NLAIC.

Waarom NL AIC?

MWLC werkt aan toepassingen van AI die nu rendabel zijn. We zoeken altijd partijen met complementaire AI technologie. In Amerika en Azië wordt veel geïnvesteerd in autonoom vervoer. Er is meer vrijheid om te experimenteren en implementeren, dan gaan de ontwikkelingen sneller. Wij kunnen daar alleen iets tegenover stellen als we samenwerken.

Bekijk de website van de deelnemer