Motion Imager

Motion Imager

Gepubliceerd op: 8 september 2022

Motion Imager introduceert 3D computational volume visioning & imaging toolchain, die gebruik maakt van visueel-ruimtelijke AI-mogelijkheden in de kern bij het produceren van 3D & 2D visuele wetenschappelijke inzichten van vorm- en oppervlaktevervormingen, afwijkingen met autonome feature-extractie van vorm en oppervlakte-eigenschappen.

Activiteiten op AI gebied

Onze kernactiviteiten in AI zijn verdeeld in twee dimensies:
a) Hardware AI: een diepe neurale hardware-accelerator-engine voor reconstructie van 3D-vormdynamiek.
b) Embedded Software AI: Visuele vormkinematica en uiterlijkannotatie en lokalisatie voor afbeelding plus videoweergave en analyse.

Bijdrage aan NL AIC

We kunnen een bijdrage leveren door deel te nemen aan kennisvoorbereiding en -verspreiding, visie en edge AI-gebaseerd overleg over white-papers en beleidskaders met verschillende wereldwijde en regionale instanties. Neem deel aan NL AI vak- en congresbeurzen.

Waarom NL AIC?

Onze motivatie om lid te worden wordt gedreven door de visie en missie van het NL AI Coalitie-platform. Dit geeft ons toegang tot informatie over beleid en best practice-kader, samenwerking en betrokkenheid met mede-deelnemende leden, waardoor we de beste technologie kunnen bouwen met de hoogste bruikbaarheid.

Bekijk de website van de deelnemer