Minddistrict

Minddistrict

Gepubliceerd op: 2 februari 2022

Wij geloven dat zorg het grootste effect heeft als ze aansluit op iemands eigen behoeften. Minddistrict ontwikkelt digitale interventies om ‘persoonlijke routes’ mee te ontwerpen. Zo wordt het mogelijk om zorg aan te passen aan iemands leerstijl, motivatie en uitdagingen.

Activiteiten op AI gebied

We verkennen privacy-behoudende technieken om modellen te trainen, zodat we toegang tot data kunnen krijgen en tegelijkertijd de privacy van onze gebruikers bewaken.
We introduceren recommender systems om de gebruikerservaring te verbeteren, daarnaast willen we AI-gedreven functionaliteiten implementeren om het werkgemak in workflows te verhogen.

Bijdrage aan NL AIC

We willen in gesprek over de mogelijkheden om meer toegang te krijgen tot data en deze te kunnen delen in het werkveld.
In de gesprekken over de gezondheidszorg willen we verkennen hoe AI een zorgprofessional het best kan ondersteunen bij het nemen van beslissingen. We geloven dat AI de gebruikerservaring beter en persoonlijker kan maken.

Waarom NL AIC?

AI gaat een grote rol spelen in de wereld van de gezondheidszorg. We zijn dan ook blij dat we een plek hebben gevonden waar we de juiste discussies met de juiste mensen kunnen voeren. We moeten verder kijken dan de grenzen van onze eigen organisaties, om een echte impact te maken op het internationale werkveld van AI.

Bekijk de website van de deelnemer