Midpoint Brabant

Midpoint Brabant

Gepubliceerd op: 24 juni 2020

Midpoint Brabant is dé schakel tussen ondernemingen, onderwijs- en kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties in de regio Midden-Brabant. Met gebundelde krachten werken we aan een slimme en duurzame regio én de brede welvaart in ons land. Met als motto: ondernemen en innoveren met de mens centraal.

Activiteiten op AI gebied

Ecosysteem MindLabs, Digital district (Spoorzone & Kennis-as), The Tailors netwerk, Digihub (DAI) netwerk, Impact startups (data)aanpak, Human capital agenda Digitsalisering & AI, DataLab AI, Data space for society, Smart Industry hub Gate2 (initiatief van Midpoint Brabant), en Regio Deal met het Rijk (Digitalisering & AI-projecten).

Bijdrage aan NL AIC

Midpoint Brabant versnelt de next economy in Midden-Brabant als regionale ontwikkelingsmaatschappij. Het kernprogramma is Digitalisering & AI (DAI), met focus op fieldlabs, startups, data spaces en AI-Netwerken. Samenwerking met Nederlandse AI Coalitie is een belangrijk streven.

Waarom NL AIC?

Midpoint Brabant bevordert een sterk ecosysteem in Midden-Brabant door samenwerking met bedrijven, scholen, overheden en maatschappelijke organisaties. Ze ontwikkelen en versterken gezamenlijk programma’s, projecten en diensten, wat leidt tot meer impact en executiekracht voor het verwezenlijken van initiatieven.

Bekijk de website van de deelnemer