ICTRecht

Gepubliceerd op: 18 augustus 2021

ICTRecht is een juridisch adviesbureau. Wij adviseren onze klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech. Wij bieden concrete, begrijpelijke en toegankelijke adviezen. Naast adviezen stellen wij ook juridische documenten op en staan onze cliënten bij in onderhandelingstrajecten.

Activiteiten op AI gebied

ICTRecht brengt via dochteronderneming JuriBlox producten op de markt waar AI in verwerkt is. Zo is het mogelijk om een NDA (non-disclosere agreement) te laten scannen op risico’s. Daarnaast bieden wij webinars, seminars en e-learnings aan.

Bijdrage aan NL AIC

ICTRecht draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie in de vorm van webinars en seminars. Daarnaast bieden wij e-learnings, zoals een e-learning over AI in de praktijk, en consultancy aan.

Waarom NL AIC?

Wij vinden het belangrijk dat we kennis en ervaring kunnen uitwisselen met collega’s en marktpartijen. Er is nog veel onduidelijk over de juridische randvoorwaarden van de toepassing van AI, wij zetten onze expertise en kennis daarom graag in om bij te dragen aan de vertaalslag naar de praktijk.

Bekijk de website van de deelnemer