I.AMDIGITAL

I.AMDIGITAL

Gepubliceerd op: 5 december 2019

1 miljoen professionals digital-ready

I.AMDIGITAL stoomt een miljoen professionals klaar voor de digitale transformatie I.AMDIGITAL geeft professionals een digitale boost door ze te leren dat en hoe technologie iedereen kansen biedt. Een korte stoomcursus, met workshops en e-learning. Een schaalbaar concept met extra sectorspecifieke conten.

Activiteiten op AI gebied

I.AMDIGITAL biedt een stoomcursus die voor 80% uit algemene en 20% sectorspecifieke content bestaat. De cursus bevat workshops en online modules, die per doelgroep kunnen worden ingezet. Leertijd is 16 uur, de online modules worden in eigen tijd gevolg. Het programma kan optioneel afgesloten worden met een online examen en certificering.

Bijdrage aan NL AIC

I.AMDIGITAL zit bij de eerste groep partners van de oprichting van de AI Coalitie.
Door participatie in werkgroepen en het verbinden van kennis en connecties in de AI coaltie, helpt I.AMDIGITAL de bewustwording van AI en digitalisering te vergroten. Dit past bij de doelstelling van I.AMDIGITAL: 1 miljoen mensen in 3 jaar digital savvy te maken.

Waarom NL AIC?

De digitale transformatie biedt kansen om mensen te ontwikkelen voor nieuwe functies.
Maar niet iedereen heeft helder hoe nieuwe technologieën, zoals AI (Artificial Intelligence) te vertalen naar nieuwe mogelijkheden. Samenwerking met de AI coalitie maakt het mogelijk grote groepen mensen te bereiken en bewust te maken.

Bekijk de website van de deelnemer