Humain’r

Humain'r

Gepubliceerd op: 21 april 2023

Humain’r creëert AI & Voice Technology voor sociaal-maatschappelijke innovatie. Met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van technologische innovaties willen we het beste in de mens naar boven brengen, waardoor organisaties soepeler functioneren en burger, medewerker, student en klant beter worden bediend dan ooit tevoren.

Activiteiten op AI gebied

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen innovaties op het gebied van AI & Voice technologie die bijdragen aan het oplossen van uitdagingen binnen de publieke sector, het onderwijs en onderzoek. En creëren gelijke AI-mogelijkheden voor low-resource talen zoals het Fries, die big-tech bedrijven nu in de kou laten staan.

Bijdrage aan NL AIC

Door het delen van kennis en expertise. En door deel te nemen aan verschillende werkgroepen zoals mensgerichte AI, Research en Innovatie, Data delen, Publieke diensten en Cultuur en Media.

Waarom NL AIC?

Om AI verder te brengen en op een verantwoordelijke manier in te zetten voor de mensheid, door krachten te bundelen. Deelname aan NLAIC betekent verbreding en de mogelijkheid om met andere deelnemers van de AI-Coalitie samen te werken aan vooruitstrevende projecten.

Bekijk de website van de deelnemer