FruitPunch AI

FruitPunch AI

Gepubliceerd op: 8 december 2020

FruitPunch is de wereldwijde AI for Good Community. In onze Challenges onderwijzen we AI in de praktijk en lossen we problemen op van organisaties die werken naar de Sustainable Development Goals. We bieden iedereen gratis de mogelijkheid een carrière in AI te ontwikkelen en een baan te vinden van betekenis.

Activiteiten op AI gebied

FruitPunch organiseert AI for Good Challenges waarin 15 tot 50 ingenieurs samenkomen om in 10 weken een probleem op te lossen van een organisatie die werkt aan de SDGs. Hiermee bieden we gratis AI onderwijs aan studenten, professionals, beginners en experts. Ook koppelen we werkzoekenden en bedrijven op basis van bewezen AI vaardigheden.

Bijdrage aan NL AIC

Wij geloven dat AI zijn beloften nog niet waarmaakt doordat te weinig mensen AI kunnen toepassen in de praktijk en doordat de kracht van AI niet de plekken bereikt waar de middelen schaars zijn. Deze twee problemen lossen we op door gratis AI onderwijs te bieden en concrete problemen op te lossen voor organisaties die werken naar aan de SDGs.

Waarom NL AIC?

Om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen door praktische problemen op te lossen met onze kennis van datawetenschap en kunstmatige intelligentie en door hierin gratis onderwijs te bieden.

Bekijk de website van de deelnemer