Estedic

Estedic

Gepubliceerd op: 11 augustus 2023

Estedic is een data en AI-consultancy in Amsterdam, opgericht in 2021. We bieden op maat gemaakte diensten voor datastrategie, voorspellende analyses, generatieve AI, personalisatie, procesautomatisering en insights-oplossingen. Ons ervaren team en netwerk van partners leveren high quality data en AI producten aan een grote diversiteit klanten.

Activiteiten op AI gebied

Onze diensten omvatten strategisch advies voor data, voorspellende analyses met behulp van data science en machine learning, generatieve AI-implementatie, personalisatie van applicatiegegevens, AI-gedreven procesautomatisering, en het creëren van inzichten met behulp van business intelligence.

Bijdrage aan NL AIC

Estedic biedt expertise in kennisdeling, impactvolle innovaties, AI-strategie, ethiek en privacy, en inspirerende casestudies. Met ervaren professionals en bewezen resultaten in diverse sectoren, draagt Estedic actief bij aan educatie, samenwerking en het realiseren van effectieve AI-initiatieven binnen de NL AIC.

Waarom NL AIC?

Als data- en AI-consultancy zijn we enthousiast over het potentieel van AI voor welvaart en welzijn. Samenwerken met het NL AIC biedt de mogelijkheid om onze expertise te delen, waardevolle connecties op te bouwen en samen impactvolle AI-innovaties te realiseren.

Bekijk de website van de deelnemer