Esri

Gepubliceerd op: 2 november 2020

Esri is wereldwijd marktleider in technologie voor geografische informatiesystemen: GIS. Het GIS van Esri heet ArcGIS. ArcGIS is hét platform voor het maken van kaarten en het uitvoeren van ruimtelijke analyses. Wij bieden met ArcGIS talloze producten en diensten met uiteenlopende mogelijkheden en denken graag mee over het toepassen van location intelligence in organisaties.

Activiteiten op AI gebied

We komen dagelijks, soms onbewust, in aanraking met Artificial Intelligence, zoals bij zelfrijdende auto’s, chatbots en Facial Recognition. Geospatial Artificial Intelligence (GeoAI) bundelt de krachten van AI met geografie en GIS. GeoAI helpt om uw geografische analyses sneller, eenvoudiger en op grotere schaal uit te voeren en zo tot anders onmogelijke inzichten te komen. U kunt zelf direct aan de slag met kant-en-klare Deep Learning modellen en meer dan 1500 datalagen uit de Levende Atlas of via een van onze cursussen of masterclasses eerst de nodige kennis opdoen. Niet de ambitie om zelf aan de knoppen te zitten? Onze Data & Analytics consultants voeren het project graag met u uit.

Bijdrage aan NL AIC

Geografie speelt een belangrijke rol in veel data-analyses. Geografie geeft niet alleen meer context, maar voegt waarde volle informatie toe over verbanden en relatie tussen verschillende objecten. Wij hebben samen met onze klanten veel ervaring in hoe je verschillende soorten data kunt voorbereiden en toe te passen in (geautomatiseerde) geografische vraagstukken.

Waarom NL AIC?

NLAIC is een belangrijke ontmoetingsplek en broedplaats voor nieuwe initiatieven. Daarnaast kun je er contact leggen met diverse partijen uit verschillende markten en op de hoogte blijven over wat er speelt.

Bekijk de website van de deelnemer