Bytesnet

Bytesnet

Gepubliceerd op: 22 april 2021

Bytesnet levert housing & co-location, cloud-, network-services en consulting. We helpen partijen die grote hoeveelheden data opslaan, verwerken waarbij dataveiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de diensten gegarandeerd zijn. Dit doen wij vanuit onze goed beveiligde en ISO-9001, 14001, 27001 en NEN-7510 gecertificeerde locaties.

Activiteiten op AI gebied

Bent u op zoek naar een veilige plek – op Nederlands grondgebied – voor dataopslag, heeft u behoefte aan extra rekenkracht voor data-science of AI-toepassingen? Bytesnet kan u daarbij helpen. Ook met uiteenlopende hardware-oplossingen op maat.

Bijdrage aan NL AIC

Ons datacenter d’ROOT is meer dan een datacentrum. Het is ook een Data Competence Center. Het biedt onderdak aan het HPC-innovatiecentrum en het open datalab. Onze supercomputer is beschikbaar voor o.a. onderzoek, Bigdata-projecten en commercieel gebruik. Hierdoor hoeft u niet zelf te investeren en is er altijd voldoende rekencapaciteit voorhanden.

Waarom NL AIC?

Vanuit onze historie zijn we sterk aanwezig in onderwijs en gezondheidzorg. AI neemt een enorme vlucht, zo ook in de gezondheidssector. Hier is het van groot belang om data snel te kunnen analyseren, maar vooral de privacy en dataveiligheid te garanderen. Daarom biedt Bytesnet een state of the art computerfaciliteit aan, om juist dit te waarborgen.

Bekijk de website van de deelnemer