Aristotle Cognitive Technologies

Aristotle Cognitive Technologies

Gepubliceerd op: 1 maart 2023

Wij bieden softwareproducten aan met gepersonaliseerde en data-gedreven cognitieve taken om de cognitieve vaardigheden van inhibitie vermogen, werkgeheugen en aandacht te trainen in een setting met dubbele taken. Dit verbetert de dagelijkse activiteiten van de gebruiker, wat op zijn beurt sociale participatie en kwaliteit van leven verhoogt.

Activiteiten op AI gebied

Door gebruik te maken van AI, ML en Data Science zijn we in staat om advies te geven over gepersonaliseerde, adaptieve complexiteit niveaus in onze trainingssessies. Dit daagt onze gebruikers uit om te werken aan hun individuele ontwikkelingsdoelen die in lijn liggen met de ambities van hun organisatie.

Bijdrage aan NL AIC

Aristotle is actief betrokken bij verschillende werkgroepen om de integratie van data-gedreven en gepersonaliseerde cognitieve trainingen te versterken op het gebied van “Gezondheid”, “Onderwijs”, “Defensie” en Sport. Samen met onze partners kunnen we een sterk brainport-gebaseerd waarde-netwerk opzetten.

Waarom NL AIC?

Wij zijn op zoek naar peer-to-peer interacties, relevante stakeholders in het ecosysteem en organisaties die de overgang van technologische innovaties op het gebied van gezondheid, onderwijs, sport en defensie willen verbeteren.

Bekijk de website van de deelnemer