AIWorX

AIWorX

Gepubliceerd op: 29 maart 2021

AIWorX is intrinsiek gedreven om de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg te verbeteren. Met ons AI platform AI Analyzer integreren wij AI technologie naadloos in bestaande werkprocessen van specialisten. Transparantie en veilig omgaan met data en privacy hebben daarbij voor ons de hoogste prioriteit.

Activiteiten op AI gebied

AI Analyzer zorgt voor de juiste governance van AI-oplossingen met betrekking tot beheer, workflow, communicatie, privacy en veiligheid. Het platform biedt u de mogelijkheid om zelf AI-modellen te ontwikkelen en toe te passen. AI Analyzer vermindert beheerslast, waarborgt privacy en faciliteert een efficiënt en succesvol gebruik van AI-technologie

Bijdrage aan NL AIC

AIWorX heeft een eigen visie ontwikkeld op de inbedding van AI in de technische infrastructuur en werkprocessen in de gezondheidszorg. Deze komt voort uit onze jarenlange ervaring in het samenwerken met ziekenhuizen op het gebied van ICT. Wij zetten deze ervaring graag in bij onze deelname aan de NAIC.

Waarom NL AIC?

AIWorX gelooft dat Artificiële Intelligentie (AI) een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze gezondheidszorg. Enerzijds door een betere en mensgerichte zorgervaring voor patiënten én medewerkers, anderzijds door betere klinische resultaten en slimmere werkprocessen. Wij delen onze visie graag met andere leden van NAIC.

Bekijk de website van de deelnemer