Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Notilyze

Organisatieprofiel

Wij zijn een snelgroeiende startup met slechts één doel: organisaties verder helpen met data analytics, op zo’n manier dat u de oplossing krijgt die u helpt een meer datagedreven en succesvolle organisatie te worden. Wij brengen data analytics binnen handbereik van iedere afdeling en elk bedrijf door data analytics as a service te bieden.

Activiteiten op AI gebied

Notilyze heeft brede activiteiten op het gebied van AI. Aan de ene kant analyseren wij satellietbeelden voor een goed doel, daarnaast ondersteunen we verschillende start-ups bij de toepassing van AI en aan de andere kant zijn we betrokken bij de ontwikkeling van IoT analytics binnen een Nederlandse samenwerking van gemeenten.

Bijdrage aan NL AIC

Notilyze brengt ervaring met het bouwen en implementeren van AI projecten in verschillende branches en situaties. Wij willen graag andere bedrijven hierin ondersteunen en mee denken over de richting waar de waarde voor Nederland kan liggen.

Waarom NL AIC?

Artificial Intelligence is een van de grootste ontwikkelingen voor de komende jaren. De AI Coalitie helpt om deze ontwikkeling te versnellen en in goede banen te leiden. Notilyze wil hier graag aan bijdragen met haar kennis en ervaring.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.