Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

GrwNxt

Organisatieprofiel

GrwNxt is de game-changer in het ontwikkelen van Dynamische Digitale Recepten (DDR’s) voor het verhogen van de voedingswaarde en kwaliteit van gewassen op basis van Artificial Intelligence, Machine Learning. GrwNxt past de DDR’s toe in op afstand gecontroleerde, semiautomatische groeimodules voor de B2B markt in megasteden.

Activiteiten op AI gebied

GrwNxt ontwikkelt programmatuur en AI die op afstand bestuurbare gewasgroei ondersteunen; van convolutionele neurale netwerken waarmee op basis van foto’s de gezondheid en groei van een plant bepaald wordt en multivariate analyse waarmee dynamische digitale recepten gemaakt worden tot tijdreeksmodellen waarmee groeiprocessen voorspeld worden.

Bijdrage aan NL AIC

GrwNxt ontwikkelt manieren om op afstand veilig en gezond voedsel te verbouwen in megasteden; data gedreven gewasgroei waarbij we met AI & ML de dynamische digitale recepten maken die de optimale voedingswaarde uit een plant halen. De productie is on-site, zodat er geen transport nodig is, terwijl de kennis en innovatie in Nederland blijven.

Waarom NL AIC?

GrwNxt is een netwerkonderneming en van nature werken wij graag samen met andere Nederlandse partijen die met Artificial Intelligence toepassingen werken. De AI Coalitie biedt dit platform. Onze data scientists nemen regelmatig deel aan activiteiten van de AI Coalitie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.