GrwNxt

GrwNxt

Gepubliceerd op: 5 december 2019

GrwNxt is de game-changer in het ontwikkelen van Dynamische Digitale Recepten (DDR’s) voor het verhogen van de voedingswaarde en kwaliteit van gewassen op basis van Artificial Intelligence, Machine Learning. GrwNxt past de DDR’s toe in op afstand gecontroleerde, semiautomatische groeimodules voor de B2B markt in megasteden.

Activiteiten op AI gebied

GrwNxt ontwikkelt programmatuur en AI die op afstand bestuurbare gewasgroei ondersteunen; van convolutionele neurale netwerken waarmee op basis van foto’s de gezondheid en groei van een plant bepaald wordt en multivariate analyse waarmee dynamische digitale recepten gemaakt worden tot tijdreeksmodellen waarmee groeiprocessen voorspeld worden.

Bijdrage aan NL AIC

GrwNxt ontwikkelt manieren om op afstand veilig en gezond voedsel te verbouwen in megasteden; data gedreven gewasgroei waarbij we met AI & ML de dynamische digitale recepten maken die de optimale voedingswaarde uit een plant halen. De productie is on-site, zodat er geen transport nodig is, terwijl de kennis en innovatie in Nederland blijven.

Waarom NL AIC?

GrwNxt is een netwerkonderneming en van nature werken wij graag samen met andere Nederlandse partijen die met Artificial Intelligence toepassingen werken. De AI Coalitie biedt dit platform. Onze data scientists nemen regelmatig deel aan activiteiten van de AI Coalitie.

Bekijk de website van de deelnemer