Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Dockbite

Organisatieprofiel

Dockbite heeft als innovatiepartner de expertise om data en algoritmen samen te brengen in bestaande processen. Met een team van slimme ingenieurs en strategen maken we AI-innovaties op een duurzame manier beschikbaar voor alle organisaties die data willen inzetten bij het oplossen van vraagstukken.

Activiteiten op AI gebied

Dockbite heeft een track record van meerdere casussen die we succesvol in de praktijk opgelost hebben door de inzet van zaken zoals natural language processing, machine learning, genetische algoritmen en pattern matching. Denk hierbij aan het sorteren van boutjes uit een vliegtuigmotor of het plannen van resources met een genetisch algoritme.

Bijdrage aan NL AIC

Als partner met veel ingenieurs vanaf de TU Delft bieden wij volop inhoudelijke kennis van algoritmen die een stuk intelligentie toevoegen. Ook vraagstukken op het gebied van implementatie en schaalbaarheid kunnen wij beantwoorden. Zo dragen wij met praktische kennis bij aan de kennis- en innovatieketen van AI.

Waarom NL AIC?

Nu wij de kracht van AI-innovaties ervaren, merken we maar al te goed dat samenwerken en het uitwerken van mooie casussen belangrijker is dan ooit. Niet zozeer de technologie, maar vooral de enorme hoeveelheden aan data die beschikbaar komen en gedeeld worden drijven deze revolutie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.