Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

BranchKey

Organisatieprofiel

BranchKey levert een distributie platform voor het schaalbaar koppelen van machine learning agents van een eenzijdige implementatie naar een netwerk van intelligente agents door gebruik te maken van Federated Learning. Combineer de inzichten en groei van je netwerk zonder het in gevaar te brengen van privacy of veiligheid.

Activiteiten op AI gebied

Een geautomatiseerd Federated Learning As-A-Service management en distributie platform.

Bijdrage aan NL AIC

Wij zijn toegewijd om bedrijven te helpen op te schalen van een eenzijdige oplossing naar een grootschalig netwerk van intelligente systemen. Wij delen wat we kunnen.

Waarom NL AIC?

Wij participeren in de NL AIC omdat ons bedrijf gebouwd is middels de principes van samenwerking en communicatie. Door het delen van inzichten en leren van anderen wordt het hele netwerk beter.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.