Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

FreezerData

Organisatieprofiel

FreezerData is een hightech digitaal platform. Het systeem is ontwikkeld met expertise van IJskoud BV, dat al sinds 1935 voorop loopt in koeltechniek. Door gebruik te maken van innovatieve technologie en algoritmen voorspelt FreezerData wanneer er noodzakelijk onderhoud aan koelinstallaties gepleegd moet worden.

Activiteiten op AI gebied

De kern van de meerwaarde van onze organisatie is een AI systeem die leert van eerdere storingen om zo toekomstige storingen te voorspellen. Dit is echt onze unique selling point.

Bijdrage aan NL AIC

Participatie in meerdere werkgroepen waaronder E-health, energie transitie en mobiliteit. Delen van data en praktische kennis operationaliseren AI systemen.

Waarom NL AIC?

Deelname aan de NL AIC is tweeledig. Allereerst willen we data die we hebben verzameld delen met de coalitie om zo meer inzicht te krijgen in koelsystemen. Verder zijn we opzoek naar strategische partners om ons netwerk verder uit te breiden.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.