Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

EXCEDATA

Organisatieprofiel

Wij ontwikkelen Machine Learning oplossingen voor het efficiënter maken van industriële processen en reddingsoperatie’s.

Activiteiten op AI gebied

End-2-end implementatie (van business case tot operations) van Advanced Data Analytics oplossingen voor operationele processen en ontwikkeling van AI oplossing voor reddingsoperatie’s.

Bijdrage aan NL AIC

Wij hebben unieke kennis op het gebied van het automatiseren van Machine Learning in operationele processen, zoals voor Predictive Maintenance, die we met anderen willen delen.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan NLAIC om te netwerken, om samenwerkingspartners te vinden, en om potentiële klanten en investeerders te ontmoeten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.