Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Dynaxion

Organisatieprofiel

Dynaxion is een start-up bedrijf dat een nieuwe security scanner ontwikkelt gebaseerd op het gebruik van een deeltjesversneller. Deze produceert een neutronenbundel waarmee pakketjes gescand worden. Door middel van AI worden spectra geclassificeerd om zo met hoge nauwkeurigheid de inhoud te bepalen en zo bij te dragen aan een veiligere wereld.

Activiteiten op AI gebied

Deep Neural Network development. cGAN development. Spectral deconvolution AI algorithms.

Bijdrage aan NL AIC

Door kennis en ervaringen te delen.

Waarom NL AIC?

Wij hopen partijen te ontmoeten die AI gebruiken om soortgelijke problemen op te lossen en hiermee kennis te delen. Tevens hopen we via dit platform mogelijkheden tot verdere funding aan te boren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.