WCC Group

WCC Group

Gepubliceerd op: 15 maart 2024

WCC Group is een toonaangevende leverancier van geavanceerde oplossingen voor publieke en private arbeidsbemiddelingsdiensten, overheidsinstanties op het gebied van ID en veiligheid, en ondernemingen. Softwareoplossingen van WCC zijn gebaseerd op een uniek zoek- en matchplatform en zien elke dag een half miljard mensen.

Activiteiten op AI gebied

WCC levert AI-applicaties voor domeinen met een zeer hoge impact, waaronder de arbeidsmarkt en ID/veiligheid. Wij zetten daarom sterk in op transparantie en beheersbaarheid van de onderliggende AI, door onze algoritmes vooral te baseren op regels en domeinkennis. Voor data-gedreven initiatieven is plaats in een ondersteunende, beheersbare rol.

Bijdrage aan NL AIC

WCC kan kennis delen omtrent lessen geleerd in de praktijk, op basis van 25 jaar ervaring in het op een verantwoorde wijze toepassen van AI in domeinen met een zeer hoge impact. Daarnaast staat WCC open voor samenwerkingsverbanden om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verantwoorde/uitlegbare AI in de praktijk te brengen.

Waarom NL AIC?

WCC levert al meer dan 25 jaar applicaties met een directe impact op het leven van zo’n half miljard mensen wereldwijd. Wij zetten sterk in op transparantie en beheersbaarheid van de onderliggende AI. Via de NLAIC willen wij informatie uitwisselen en samenwerkingen aangaan op het gebied van verantwoorde/uitlegbare AI.

Bekijk de website van de deelnemer