World Summit AI

WSAI 22

De WSAI vindt dit jaar plaats bij Taets te Zaandam op 12 en 13 oktober. Het programma krijgt steeds meer vorm.  Op woensdag wordt de Summit geopend door de minister van Economische Zaken en staat een aantal gerenommeerde sprekers op het podium, waaronder Marloes Pomp.

NL AIC aanwezig in de NL Lounge

De NL AIC zal aanwezig zijn op de expovloer en in de NL Lounge die we samen met Invest in Holland hosten. Wij faciliteren daar lightning talks, we nodigen interessante gasten uit te komen spreken en we organiseren daar vandaan een AI-safari langs de belangrijkste en interessantste stands op de WSAI. Geïnteresseerd om te spreken in de NL Lounge of om een onderdeel te sponsoren? Klik dan hier.

Programma

Het programma van de WSAI krijgt steeds meer vorm, kijk voor het gedetaileerde programma op https://worldsummit.ai/.

Kaarten

Deelnemers van de NL AIC krijgen 25% op de kaartverkoop met de kortingscode NLAIC25.

Vast in de sfeer komen?

Bekijk de trailer van de WSAI!

Delen met:

Event informatie

Datum

12/10/2022

- 13/10/2022

Tijden

09:15

- 17:00:38

Locatie

Taets, Zaandam

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.