Webinar Ontwikkelagenda AI-hub Brightlands

Datum

29 mei 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

In februari is de AI-hub Brightlands van start gegaan. Momenteel wordt met een aantal partners intensief gewerkt aan de Ontwikkelagenda voor de AI-hub Brightlands. Een agenda die richting geeft aan de ambitie van de AI-hub Brightlands om de sociale en economische opgaven van de regio Limburg en daarbuiten aan te pakken.

Bijvoorbeeld opgaven rond duurzame welvaart en de menselijke maat in de digitale transitie en gericht op toepassingsgebieden zoals de publieke dienstverlening, publieke veiligheid, duurzame industrie, gezondheid en zorg.

AI-hub Brightlands deelt graag de stand van zaken rond deze Ontwikkelagenda en nodigt uit om deel te nemen aan het webinar op 27 mei 2021 en deze agenda te bespreken en verder te verrijken. Martin Paul, voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht en Kees van der Klauw, coalitiemanager van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) gaan als bijzondere gastsprekers in op de samenwerking tussen de AI-hub Brightlands en de NL AIC. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de betekenis van de toegekende financiering uit het Nationaal Groeifonds aan het AiNed investeringsprogramma  van de NL AIC.

U kunt zich aanmelden op de site van AI-hub Brightlands via de button hiernaast.

 

 

Delen via:

Andere evenementen

ICAI Day: AI Impact for Tomorrow

5 juni 2024

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement

Utrecht AI & Mobility Lab

18 juni 2024

Buys Ballotgebouw, Utrecht (Room: 1.65)

Bekijk evenement

Community Meeting: EU Digital & AI laws

18 juni 2024

Creative Valley Utrecht CS, Stationsplein 32, 3511 ED, Utrecht

Bekijk evenement