Webinar ‘Leven Lang Ontwikkelen & Digitalisering’

Nieuwe technologieën zoals Artificiële Intelligentie (AI) gaan een belangrijke verandering teweegbrengen binnen organisaties. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je niet achter gaat lopen op deze ontwikkelingen, en hoe enthousiasmeer je je medewerkers om hier meer over te leren? Wat is de impact van deze ontwikkelingen op de toekomst van ons werken en vooral wat vraagt dit aan (digitale) vaardigheden van onze medewerkers?

Laat u inspireren
Tijdens het webinar gaat Katja van Kranenburg, voorzitter werkgroep Human Capital, in gesprek met Iris Koolen van I.AM.Digital over de toekomst van werk en wat dit vraagt aan (digitale) vaardigheden van medewerkers. Ook gaat ze in gesprek met twee inspirerende managers op het vlak van personeel en innovatie, zoals Marc Jansen van de Rabobank en Paul Gelderblom van Shell; hoe bereiden zij hun organisatie voor op de komst van deze technologieën en hoe krijgen zij iedereen binnen de organisatie mee? Vervolgens sluiten we het webinar af met Maarten de Rijke (Scientific Director bij ICAI), die vertelt over de AI MOOCs die zij ontwikkelen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor HR managers en voor werkgevers, die de kansen van nieuwe technologieën, zoals AI, (beter) willen benutten binnen hun organisatie. Het geeft inzicht in deze vragen en biedt concrete handvatten waar u, en uw medewerkers, na afloop mee aan de slag kunnen.

Benieuwd naar deze aanpak? Meld u aan voor het webinar, of attendeer uw (HR) collega. Deze online bijeenkomst is vrij toegankelijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging via het online platform van ECP.

Bent u geïnteresseerd in dit thema? Word deelnemer van de NL AIC en profiteer van de kennis en het netwerk rondom Human Capital en andere relevante AI-thema’s. Meer informatie over de werkgroep vindt u op deze pagina.

Delen met:

Event informatie

Datum

22/09/2020

Tijden

10:00

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.