Virtuele handelsmissie naar India

Datum

21 juli 2024

Locatie

Online

Aanmelden

Van 13 tot 15 september 2021 vindt de virtuele handelsmissie naar India plaats. Het doel van de missie is samenwerking te stimuleren op het gebied van de Digital Key Enabling Technologies voor maatschappelijke uitdagingen. Deelname aan de missie stelt u in staat inzicht te verkrijgen in handelsmogelijkheden, marktinformatie en uw netwerk uit te breiden met nieuwe contacten.

De missie is met name interessant voor organisaties in de publieke en private sector die werkzaam zijn in de volgende sectoren:

  • Digital Key Enabling Technologies & Water
  • Digital Key Enabling Technologies & Agri and Food
  • Digital Key Enabling Technologies & Health
  • Digital Key Enabling Technologies & Better Living

Op 13 september vindt de opening van de missie plaats met interessante sprekers, waaronder Kees van der Klauw, manager van de Nederlandse AI Coalitie. De tweede dag staat in het teken van thematische webinars en breakout sessies. Gedurende de drie dagen is het mogelijk matchmaking sessies van 30 minuten bij te wonen met potentiële partners, een unieke mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden.

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze virtuele missie.

Delen via:

Andere evenementen

ECP Jaarfestival 2024

21 november 2024

Fokker Terminal - Den Haag

Bekijk evenement

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement