Virtuele handelsmissie naar India

Van 13 tot 15 september 2021 vindt de virtuele handelsmissie naar India plaats. Het doel van de missie is samenwerking te stimuleren op het gebied van de Digital Key Enabling Technologies voor maatschappelijke uitdagingen. Deelname aan de missie stelt u in staat inzicht te verkrijgen in handelsmogelijkheden, marktinformatie en uw netwerk uit te breiden met nieuwe contacten.

De missie is met name interessant voor organisaties in de publieke en private sector die werkzaam zijn in de volgende sectoren:

  • Digital Key Enabling Technologies & Water
  • Digital Key Enabling Technologies & Agri and Food
  • Digital Key Enabling Technologies & Health
  • Digital Key Enabling Technologies & Better Living

Op 13 september vindt de opening van de missie plaats met interessante sprekers, waaronder Kees van der Klauw, manager van de Nederlandse AI Coalitie. De tweede dag staat in het teken van thematische webinars en breakout sessies. Gedurende de drie dagen is het mogelijk matchmaking sessies van 30 minuten bij te wonen met potentiële partners, een unieke mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden.

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze virtuele missie.

Delen met:

Event informatie

Datum

13/09/2021

- 15/09/2021

Tijden
Locatie

Online

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.