NL AI Congres

NL AI Congres 2023

Op 12 april 2023 organiseert de NL AIC in de Jaarbeurs, Utrecht, het Nederlandse AI Congres met als thema ‘Van Aanjagen naar Implementatie’. Dit jaar is het congres voor het eerst ook toegankelijk voor geïnteresseerden die (nog) geen deelnemer van de NL AIC zijn.

Meer informatie rondom het programma en tickets vindt u op de event pagina.

Delen met:

Event informatie

Datum

12/04/2023

Tijden

09:00

- 17:00:00

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.