ICAI Launch Pad Café in May: join industry or start your own company

Op 24 mei 2022 organiseren ICAI en de Nederlandse AI Coalitie een Launch Pad met als doel AI-talent te verbinden met organisaties in het Nederlandse ecosysteem. Dit gebeurt doormiddel van een matchmaking proces tussen AI-promovendi en Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar AI-talent. Dit is op een non-profit basis, dus er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma

  • 12.00 uur: Opening
  • 12:02 uur: Carrières die wetenschap en industrie combineren door Jan Driessen (Nexperia)
  • 12:20 uur: Eerste Q&A
  • 12:30 uur: The Dutch AI Startup Ecosystem door Giulia Donker (TTT. AI)
  • 12:45 uur: Tweede Q&A
  • 13:00 uur: Einde

Geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie over het online evenement en de mogelijkheid om u in te schrijven.

Delen met:

Event informatie

Datum

24/05/2022

Tijden

12:00

- 13:00:00

Locatie

Online

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.